De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Join the Agrochallenge - Wordt jouw idee een bloeiende onderneming?

Agrochallenge: groeit jouw idee uit tot een succesvolle onderneming?

vrijdag, 10 augustus 2018

Dit najaar zal de nieuwe incubator van Agropolis Kinrooi de deuren openen. Agropolis verwelkomt bedrijven die een uniek, innovatief concept in huis hebbenen/of een meerwaarde kunnen bieden aan de andere aanwezige bedrijven op de site of in de regio. Dit kunnen land- of tuinbouw gerelateerde bedrijven zijn, maar ook bedrijven die in eerste instantie weinig affiniteit vertonen met land- of tuinbouw.

Sta jij met je voeten middenin de Agrosector? Jeuken je handen om een innoverende onderneming te starten? Maar durfde je de stap nog niet te zetten? Grijp dan je kans in de AgroChallenge.

Agropolis biedt je namelijk de kans om gedurende 9 maanden een full-service traject te winnen zodat jouw idee kan uitgroeien tot een bedrijfsklaar project.
Slaag je erin om specialisten te overtuigen met een ondernemingsidee rond Insecten, Aquacultuur, Smart Farming of High potentials en behoor je uiteindelijk tot één van de vier winnaars, dan kun je naast coaching en een podiumplaats ook rekenen op huisvesting. Alles tesamen goed voor een voorsprong t.w.v. 7.500,00 euro.

Ben je ervan overtuigd dat jij en Agropolis samen kunnen groeien? Aarzel dan niet en stuur vóór 7 september 2018 een korte videopitch (max. 2 minuten) over jou, jouw idee en motivatie naar info@agropolis-kinrooi.be.

De deelnamevoorwaarden en het verdere verloop van de wedstrijd vind je terug op de website van Agropolis.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.