De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Festival Retour

Festival Retour

Vind je het oké om steeds meer en nieuwe spullen te kopen, altijd en overal bereikbaar te zijn en weinig tijd te hebben voor die dingen die het leven kleur geven? Of snak je net naar minder stress en een eenvoudiger, duurzamer leven?
Zie jij de schoonheid in spullen waar eerder al iemand anders van hield? Zou je graag wat minder afval produceren? Hou je van experimenteren, opwaarderen of repareren?

Repareren, experimenteren, (zelf) telen, opwaarderen, uitlenen, ruilen en zoveel meer, ontdek bij "Tips" hoe je zelf jouw leven duurzamer en eenvoudiger kunt maken.

Op 14 oktober 2017 bezochten 350 mensen de inspiratiedag van Festival RETOUR en  maakten ze kennis met talrijke (Limburgse) initiatieven op de standenmarkt.
Ook in 2018 zetten we in op Festival Retour van za 13 oktober t.e.m. zo 21 oktober.

Aanbevolen

Over Festival Retour

Inspiratiedag 14 oktober

Nieuwsrss feed nieuws

beschrijving
woensdag, 21 maart 2018
“Betergem, 2038” is een workshop waarbij de deelnemers met de nodige humor geprojecteerd worden naar het jaar 2038, in de stad Betergem. Ze nemen er deel aan een Volksvergadering. Als lid van een...
beschrijving
dinsdag, 27 februari 2018
Vlaanderen Circulair is het knooppunt en de inspirator voor de circulaire economie in Vlaanderen. Het is een partnerschap van overheden, bedrijven, middenveld en kenniswereld die samen actie ondernemen....