De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Retail conference 2018 - 28 mei 2018 - Versuz Hasselt

Retail Conference 2018

De retailwereld is in volle transitie. Het product staat voortaan niet meer in de kijker, wel de consument. En die verwacht anno 2018 alsmaar meer: een persoonlijke attentie op haar verjaardag, een passpiegel in de boetiek, een glas cava bij de kapper. Het geheim van de toekomst van retail zit ontegensprekelijk in klantenbeleving.

Maar hoe blijf je als retailer jouw klanten verrassen en hoe houd je hen tevreden? Tijdens het Retail Conference 2018 van maandag 28 mei 2018 zetten we experts en mediawatchers in de etalage.
Ook dit jaar werd er een uitgebreid programma  samengesteld. En dat is niet alles, want daarnaast verrassen we met beleving en originele acts die je op het puntje van jouw stoel doen zitten …
Deze sprekers zullen je omver blazen

  • Stefaan Vandist (BE), trendwatcher
    Als toekomstverkenner helpt Stefaan grote en kleine organisaties documenteren wat er allemaal op ons af komt, en strategische innovatiepaden richting de toekomst te plaveien. Met klanten als Volvo Cars Nederland, de Europese Commissie, Eneco en Intergamma Belgium weet deze trendwatcher en innovatieconsultant als geen ander hoe je jouw zaak toekomstklaar maakt.
  • Sydney Brouwer (NL), de goeroe van klantenbeleving en –gerichtheid
    Deze energieke spreker geeft je nieuwe inzichten en prikkels over klantgerichtheid én vertelt je hoe je die concreet toepasbaar maakt in jouw onderneming. Aangevuld met voorbeelden, humor en prikkelende verhalen vertelt hij je meer over zijn persoonlijke missie: bringing humanity back to business.
  • Ken Hughes (IE), ’s werelds meest toonaangevende gedragsanalist van consumenten
    Met zijn ervaring bij Unilever, 3M, Ikea, Coca-Cola, AXA en Heineken is Ken één van de meest gerespecteerde thought leaders op het gebied van consumentenmarketing. Hij is parttime professor over consumentengedrag, geeft TEDx-lezingen en wordt steevast tot beste spreker gestemd. Niet in het minst omwille van zijn gedachten verstorende content die je gegarandeerd zal inspireren.

Naast de uiteenzettingen kan je ook deelnemen aan onze inspiratiesessies.

Meer klanten voor je winkel

Is het vandaag de dag nog mogelijk de klant te verleiden tot een bezoek aan de winkel? Marian Bekkers (NL) van Kooplust helpt je om meer klanten aan te trekken én meer te verkopen. Met praktische tips waarmee je meteen aan de slag kan, want er zijn (nog steeds) allerlei kansen om klanten te winnen.

Customer Journey: Blijf je verwonderen!

Wat maakt dat klanten zich verbonden voelen met elkaar, met medewerkers of met een handelszaak? Anders Jansen (NL) van Flowresulting leert je dat customer journey niet enkel het design van de klantbeleving is, maar ook employee journey, de mensen die het moeten waarmaken.

De impact van nieuwe technologie op Customer Experience

Wat is de impact van technologie op mens, bedrijf en maatschappij? Voor Sander Duivenstein (NL) is versnelde verandering de enige constante in het digitale tijdperk en moeten winkels geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen,… het digitaal darwinisme.

De toekomst van retail in de kern

Op zoek naar tips en advies voor het gemeentelijk retailbeleid? Dan moet je deze sessie kiezen. Jorg Snoeck van RetailDetail schetst de vele mogelijkheden en kansen voor vernieuwde retail in de kern. Prof. Rogier Delanghe geeft een inzicht in de toekomstmogelijkheden voor stads- en gemeentekernen. Verder delen Limburgse gemeenten hun ervaringen en inzichten.

Zelf vanop de eerste rij meemaken hoe je  je klantenbeleving nog kan verbeteren? Schrijf je dan nu in op www.retailconference.be.

Contactgegevens dienst

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Customer Experience
naar het online platform Limburg in cijfers

Nieuws

donderdag, 17 mei 2018
De provincieraad heeft gisteren de verkoop van een perceel industriegrond gelegen Aan ’t Kanaal in de gemeente Leopoldsburg goedgekeurd. Het perceel heeft een oppervlakte van 26a 52ca. Deze zone staat...
dinsdag, 24 april 2018
Het woord "asbest" zorgt heel vaak voor ongerustheid en roept onmiddellijk veel vragen op, zeker in het kader van "asbestverwijderingswerken". Om veilig te kunnen omgaan met asbest is het belangrijk...
dinsdag, 03 april 2018
Chris Slaets en Erik Gerits aan de ingang van de Bouwcampus
Op het Wetenschapspark in Diepenbeek is op 23 maart de gloednieuwe Bouwcampus officieel geopend. Het wordt de thuisbasis van Confederatie Bouw Limburg, de Construction Academy en Constructiv, maar is...