De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
  • Start
  • Nieuws
  • Eerste editie van de Limburgse Natuurkalender nieuwe stijl
Natuurkalender Limburg - januari tot juni 2017

Eerste editie van de Limburgse Natuurkalender nieuwe stijl

donderdag, 02 maart 2017

Gedurende twintig jaar heeft de Werkgroep Limburgse Natuurgidsen tweemaal per jaar gezorgd voor de uitgave van een handige Natuurkalender met alle Limburgse natuurwandelingen en specifieke cursussen en/of vormingen in Limburg. De Limburgse Natuurkalender 2017 wordt zoals steeds uitgegeven dankzij de steun van de provincie Limburg, maar krijgt een nieuw jasje én een nieuwe coördinator: Natuurpunt Limburg. Het doel blijft hetzelfde: iedereen goed informeren over alle natuurwandelingen, -cursussen en -vormingen die in Limburg plaatsvinden.

Via de website http://www.wandeleninlimburg.be/ kun je gericht zoeken naar activiteiten volgens thema, datum en plaats. De Limburgse Natuurkalender zet alles netjes op een rij voor diegenen die niet vertrouwd zijn met de nieuwe media.

Verspreiding

De 8.000 Limburgse leden van Natuurpunt zullen voortaan de kalender als extra katern bij het ledentijdschrift ontvangen. Voor losse verspreiding zijn er 7.000 exemplaren beschikbaar en wordt gemikt op de aanbieders van verblijfstoerisme en horeca, als aanvulling op de klassieke verspreiding via natuurcentra, toeristische diensten, gemeentelijke infodiensten en bibliotheken.

Suggesties en activiteiten

Als provincie Limburg willen we via deze Natuurkalender alle Limburgse natuurverenigingen de kans geven om promotie te maken voor hun specifieke activiteiten. Suggesties en/of activiteiten kun je doorgeven via de website van Natuurpunt Limburg.

Klik hier voor het persbericht over de vernieuwde natuurkalender.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • Eerste editie van de Limburgse Natuurkalender nieuwe stijl