De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
leerlingen rond tafel waar de leerkracht uitleg geeft over techniek

Ontdek Techniektalent gaat mobiel!

maandag, 01 oktober 2018

Begin september werd in het Spectrumcollege campus Beringen de aftrap gegeven van het concept “Ontdek Techniektalent gaat mobiel!” De bedoeling? Wetenschappen en Techniek letterlijk tot op de klasvloer brengen! Door middel van interactieve, boeiende workshops krijgt elke Limburgse basisschool de kans om onder begeleiding van Ontdek Techniektalent aan de slag te gaan met STEM in hun klas. Wetenschappen en Techniek worden zo toegankelijk voor iedereen.

Inspiratie voor leerkrachten

Ontdek Techniektalent, een initiatief van het Flankerend Onderwijs van provincie Limburg, inspireert en motiveert op deze manier de Limburgse leerkrachten om Wetenschappen en Techniek in het eigen lessenpakket te integreren. De sectoren Plast-IQ, Limtec+, Co-Valent, Constructiv, Alimento en SFTL ondersteunen dit initiatief.

Praktisch

Het project is voor alle Limburgse basisscholen, en het aanbod is geheel gratis. De workshops vinden plaats in een van de ankerscholen uit het secundair onderwijs, verspreid over heel de provincie.

Wil jij je met jouw klas meteen inschrijven?  Surf dan even naar www.ontdektechniektalent.be en druk op de groene button. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf even registreren op de website.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.