De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastfacebooker Ronnie Mc Cullum

Ronnie Mc Collum is onze nieuwe facebookredacteur

vrijdag, 01 september 2017, 11.00 u.

Vanaf vrijdag 1 september neemt de nieuwe basketbalcoach van HUBO Limburg United, Ronnie Mc Collum, onze Facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Ronnie Mc Collum

Ronnie Mc Collum is geboren in Fayette, Alabama in 1978. Toen hij 9 jaar was ontdekte hij zijn passie voor basketbal. Na college speelde hij in China, Oostenrijk en Portugal, om op 25-jarige leeftijd in België te belanden. Aanvankelijk speelde hij voor Vilvoorde, nadien volgden Luik en Bree. Basketbal bracht hem naar België, de liefde hield hem in Limburg. In 2006 trouwde hij met de Helchterse Miek Soors, met wie hij twee kinderen heeft, Lina en Bryce. In 2011 startte hij als coach bij Houthalen van diverse jeugdteams.

Het citaat dat Ronnie zijn team meegaf bij de start van het seizoen: “You have two choices: to work as hard as you can or as hard as you have to. The difference between average and great is the choice you make.”

Ronnie: “Ik hou van Limburg omdat het gelijkaardig is aan het dorp waar ik vandaan kom, met veel groen, rustige plekjes en vriendelijke mensen. Ongelofelijk, maar waar: de Amerikanen doen nogal eens lacherig over de mensen van mijn geboortedorp Fayette, omwille van hun langzaam en zangerig spreken. Ik wil me inzetten voor Limburg omdat ik me hier thuis voel en mijn leven hier heb opgebouwd.”

Volg Ronnie en zijn team 2 weken lang op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.