De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gedeputeerde Erik Gerits met oudste jubilarissen tijdens de uitreiking van de certificaten

2.300 jaar bedrijvigheid gevierd

maandag, 28 augustus 2017

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, welvaart en economische groei. Om de vele jaren van ondernemerschap, doorzettingsvermogen en ambitie te loven, viert Voka – Kamer van Koophandel samen met de provincie Limburg jaarlijks de jarige bedrijven. Een 80-tal jarige bedrijven tekende daarom afgelopen woensdag present voor een grote jubileumviering op het kasteel van Ordingen (Sint-Truiden).
Daar ontvingen ze uit handen van gedeputeerde van Economie Erik Gerits een certificaat als teken van bijzondere erkenning voor hun bijdrage aan de economische groei en welvaart in onze regio.

“Met deze oorkonde willen we onze waardering voor de Limburgse ondernemers tonen. Hun sterk ondernemerschap heeft hen tot een gevestigde waarde gemaakt voor het creëren van jobs en het aanzwengelen van onze economie. De jarige bedrijven hebben dan ook alvast een voorbeeldfunctie die collega-ondernemers en starters sterk kan inspireren”, aldus gedeputeerde van Economie Erik Gerits.

De jubileumbedrijven van 2016 zijn samen goed voor meer dan 2.300 jaar ondernemerschap.
Vangrootloon, De Roos Interieur, bouwbedrijf Dethier en Drukkerij Moderna, werden op het podium geroepen. Met hun 100-, 80- en twee keer 70-jarig bestaan, zijn zij dit jaar de oudste jubilarissen.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.