Tolken en vertalen

Laatst aangepast maandag, 19 september 2016, 17.38 u.

Heb je een tolk of vertaler nodig?

Werk je in een organisatie met een psychosociaal of medisch aanbod of bij een openbaar bestuur?

Om je communicatie met anderstalige cliënten te verbeteren kun je een een beroep doen op sociaal tolken of vertalers van de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst Limburg. Dit aanbod geldt zowel voor gesprekken als voor het vertalen van brochures, rapporten en verslagen van hulpverleners.

Heeft jouw organisatie of dienst een vaste overeenkomst met de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst? Ga naar de webpagina van de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst.

Heeft jouw organisatie of dienst nog geen vaste overeenkomst met de Sociaal Tolk- en Vertaaldienst, en heb je interesse om in de toekomst een overeenkomst af te sluiten?
Meer info: tolkendienst.lim@integratie-inburgering.be of 011 30 57 52

Zoek je een tolk voor een telefoongesprek?
Voor korte of dringende gesprekken kun je een beroep doen op een telefoontolk, via Ba-bel, de Vlaamse Tolkentelefoon: 02 208 06 11. Je ziet hoe het werkt in dit demofilmpje.

Ben je een privépersoon en zoek je een (beëdigde) vertaler of tolk?

(voor bijvoorbeeld het vertalen van een officieel document)

Het zoekprogramma zelfstandige tolken en vertalers is weer online te raadplegen. Voorlopig wel met een kleiner aantal zelfstandige vertalers en tolken (nl. een 80-tal). Zij vertalen mondelinge en schriftelijke boodschappen.

Het zoekprogramma helpt je om per taal een geschikte tolk of vertaler uit je buurt vinden. Alle gegevens in het zoekprogramma komen van de vertalers en tolken zelf en alleen zij zijn hiervoor verantwoordelijk. Je mag zelf  rechtstreeks afspraken maken.

Vragen of opmerkingen? E-mail naar marina.quintens@integratie-inburgering.be.

Ik zoek een tolk of vertaler gespecialiseerd in volgende taal:

 

(deze gegevens komen van de tolken/vertalers zelf, alleen zij zijn hiervoor verantwoordelijk)

Contactgegevens dienst

Agentschap Integratie Limburg
Universiteitslaan 1
3500 Hasselt

e-mail limburg@integratie-inburgering.be

Openingsuren

Het Provinciehuis is elke werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Alle personeel van deze afdeling

Nieuws

vrijdag, 28 april 2017
We support the Special Olympics National Games 2017. Join us in Lommel from May 24 to 27!
De provincie Limburg mag voor de derde keer de Special Olympics ontvangen. Dit jaar is Lommel de gaststad van de 35ste nationale spelen. Tijdens het Hemelvaartweekend van woensdag 24 mei tot zaterdag...
zondag, 26 februari 2017
Logo van de jeugdboekenmaand die in het teken staat van gender.
De hele maand maart staat in het teken van boeken- en leesplezier. Jeugdboekenmaand 2017 neemt als thema "MVX: Je bent wie je bent.". Meter en peter zijn deze keer presentator Karolien Debecker...
vrijdag, 03 februari 2017
bindkracht
Hoe kijk je naar kinderen die opgroeien in armoede, en de leefwereld van hun ouders? Willen we de cirkel van generatie-armoede doorbreken, dan moeten we vooral inzetten op de strijd tegen kinderarmoede....