Radio 2 reporters Maarten Cox en Katrien Vaes aan de zomerse pop-up

Fiets elke vrijdag van augustus naar onze zomerse pop-up!

Laatst aangepast maandag, 31 juli 2017

Elke vrijdag van juli en augustus is de provincie Limburg samen met Radio 2 Limburg tijdens de Middagpost (van 12 tot 13 uur) te gast op een Limburgs fietspunt met een zomerse pop-up om de fietssticker van het Limburgsymbool te promoten. 

Met deze fietssticker toon je niet enkel je fierheid voor Limburg, maar met reflecterende materialen ben je als fietser of voetganger ook veiliger in het verkeer. 

Tijdens onze zomerse pop-up kun je gratis de sticker afhalen. Bovendien krijgen de eerste 200 bezoekers een vers gemaakte ice tea, fruitsap of coupe met Limburgs fruit. Je maakt ook kans op een fietsgps of Limburgse wandelbox.

Locaties in augustus

In augustus staat onze pop-up in de volgende Limburgse gemeenten:

  • 4 augustus: Lommel
  • 11 augustus: Hasselt
  • 18 augustus: Dilsen-Stokkem
  • 25 augustus: Lummen

Ontdek de specifieke locatie op Radio 2 Limburg, via de facebookpagina van Radio 2 Limburg en op de pagina van het Limburgsymbool.

Slot met live uitzending in Nieuwenhoven op 31 augustus 

De zomer wordt afgesloten met een liveuitzending tijdens de Middagpost op het Provinciedomein van Nieuwenhoven. Noteer alvast 31 augustus in je agenda.

Sticker afhalen of bestellen

Je kunt de stickers ook nog steeds gratis afhalen in jouw gemeente of bestellen via het bestelformulier op www.limburg.be/limburgsymbool.

Geen reacties

Plaats een reactie